Metsä/Skogen toi uniikin luontoelämyksensä Artek Helsinki -myymälään

16.11.2020
Hitaan elämäntyylin lifestylebrändi Metsä/Skogen on tuonut ainutlaatuisen elämyskonseptinsa Artekin myymälään Helsingin Keskuskadulla. Katutasoon kasvaneessa kuusikossa on tarjolla metsän inspiroima valikoima vastuullisesti valmistettuja tuotteita.

Hitaan elämäntyylin lifestylebrändi Metsä/Skogen on tuonut ainutlaatuisen elämyskonseptinsa Artekin myymälään Helsingin Keskuskadulla. Katutasoon kasvaneessa kuusikossa on tarjolla metsän inspiroima valikoima vastuullisesti valmistettuja tuotteita.

Artek Helsinki -myymälän talven teemana on metsä ja ihmisen suhde metsään. Mukana metsäteemaa ja siihen liittyvää tuotevalikoimaa on toteuttamassa hitaan elämäntyylin lifestylebrändi Metsä/Skogen, jonka oma lippulaivamyymälä sijaitsee aivan Artekin naapurissa Mannerheimintiellä. Joulun alla myös Metsä/Skogenin valikoimassa on valikoituja Artekin tuotteita.

”Metsä/Skogenia ja Artekia yhdistävät ajaton laatu, luonnolliset materiaalit, vastuullisuus ja halu tuoda harmoniaa ihmisten elämään. Meistä on hienoa, että myös Artek uskoo metsän rauhoittavaan voimaan ja kutsui meidät mukaan toteuttamaan talven teemaansa. Yhdessä voimme tarjota ihmisille unohtumattoman ja energisoivan hetken Helsingin sydämessä”, Metsä/Skogenin toimitusjohtaja, skutsimutsi Carita Peltonen sanoo.

Metsä/Skogen on ollut mukana rakentamassa Artek Helsingin metsäaiheista esillepanoa ja pientuotteiden valikoimaa. Kuusipuiden lomassa tarjolla on kauniita käyttöesineitä, luonnon kosmetiikkaa, kodin tekstiilejä sekä metsän makuja. Tuotteissa korostuvat luonnonmateriaalit, kuten puu, pellava ja korkki.

”Haluamme tuoda parantavan ja moniaistisen metsän kaikkien ulottuville – fyysisen ympäristön, tuotteiden ja tunnelman muodossa. Kaikki tuotteemme ammentavat pohjoisen metsän virkistävästä ja rauhoittavasta energiasta, ja ne on valmistettu rakkaudella”, Carita Peltonen kertoo.

Metsä/Skogenin oma konseptimyymälä Mannerheimintie 2:ssa on kokonainen metsä keskellä kaupunkia. Siellä voi virkistäytyä vihreyden keskellä, haistella luonnon tuoksuja, maistella ruokaa tai käpertyä päiväunille pesään.

Lisätiedot ja median myymälävierailut:
Toimitusjohtaja Carita Peltonen, Metsä/Skogen, 046 878 3670, carita@metsaskogen.fi

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen lifestylekonseptiimme lippulaivamyymäläämme osoitteessa Mannerheimintie 2 tai verkossa osoitteeseen metsaskogen.fi. Myymälämme on avoinna ennen joulua: marraskuussa ma–pe klo 11–18, la klo 11–17 ja joulukuussa ma–pe klo 11–19, la klo 11–18, su klo 12–17.

Jouluksi pala metsää

Takaisin