Sustainable
forest-luxury

Metsä/Skogen on Suomen ensimmäinen elämyksellinen ja ekologinen Slow living Concept, jonka kaikki tuotteet ja palvelut ammentavat pohjoisen metsän virkistävästä ja rauhoittavasta energiasta. Yritysasiakkaille olemme suunnitelleet kiitoslahjakonseptin, sillä halusimme kiittää työntekijöitä, asiakkaita ja ympäristöä.

määrä ei korvaa laatua

Yrityslahjojen suhteen pätee sääntö: anna vähemmän, mutta parempaa. Kiitä asiakkaitasi, kiitä työntekijöitäsi ja kerro miksi sen teet. Näin et vain anna, vaan myös saat jotain. Ja kerrot samalla itsestäsi jotain sellaista, mitä jättää muistijäljen, persoonallisen ja erottuvan. Parhaassa tapauksessa ajatus on niin kaunis, että haastat saajan mukaan yhteisiin talkoisiin, jossa pelastamme ison maailman pienillä teoilla. Jos yritykselläsi on arvot, anna niiden näkyä. Jos haluat erottua, älä anna mitään sellaista, joka ei herätä ajatuksia. Jos olet vastuullinen, karta kaikkea vastuutonta. Ja jos et keksi, mitä annat ja miksi, älä anna ollenkaan.

Kaunis kiitos.

Sustainable Sales
Riikka Hakala
riikka.hakala@metsaskogen.fi
+358 50 556 6634

Vastuullisuus

Ainutlaatuinen elämyskonsepti metsästä

Sustainability
Kaikkea toimintaamme ohjaava voima.

Humanity
Uskomme ihmisiin, yhteistyöhön ja siihen, että pienillä teoilla saadaan aikaan suuria asioita.

Openness
Muutos syntyy avoimuudesta ja tiedon lisääntymisestä. Uskomme läpinäkyvyyteen ja odotamme samaa yhteistyö- kumppaneiltamme.

Diversity
Ihmisten tai tavaroiden ei tarvitse olla täydellisiä tai samanlaisia. Meille erilaisuus on arvo itsessään ja se tekee tästä maailmasta rikkaamman.

Courage
Näytämme esimerkkiä olemalla erilaisia. Uskallamme poiketa valtavirrasta ja seisomme sanojemme takana.

Elämyksellinen
kokoustila & catering

Metsä/Skogen ja osaava tiimimme toivottavat sinut tervetulleeksi vihreään keitaaseen keskelle Helsinkiä. Meillä voit järjestää erilaisia tapahtumia, kokouksia ja juhlia, niin yrityksenä kuin yksityishenkilönä, sekä nauttia Metsä cafe/barin terveellisestä ja mutkattomasta lähiruoasta.

Riikka Hakala - Ambassador / Sustainable Partnerships
Riikka.hakala@metsaskogen.fi, +358 50 556 6634

Flagship store &
showroom

Metsä/Skogen on yhtä moniaistinen kuin oikea metsä. Se on elämyksellinen ja ekologinen concept store, jonka kaikki tuotteet ja palvelut ammentavat pohjoisen metsän virkistävästä ja rauhoittavasta energiasta. Se on hitaan elämäntyylin kokonaisvaltainen lifestyle-konsepti.

Metsä/Skogen tarjoaa rauhoittavan pakopaikan keskellä kaupunkia. Voit varata tilan omaan käyttöösi vaikkapa yritykselle tai ystäväporukalle. Tervetuloa metsään!