Sustainable
forest-luxury

Metsä/Skogen on Suomen ensimmäinen elämyksellinen ja ekologinen Slow living Concept, jonka kaikki tuotteet ja palvelut ammentavat pohjoisen metsän virkistävästä ja rauhoittavasta energiasta. Yritysasiakkaille olemme suunnitelleet kiitoslahjakonseptin, sillä halusimme kiittää työntekijöitä, asiakkaita ja ympäristöä.

määrä ei korvaa laatua

Yrityslahjojen suhteen pätee sääntö: anna vähemmän, mutta parempaa. Kiitä asiakkaitasi, kiitä työntekijöitäsi ja kerro miksi sen teet. Näin et vain anna, vaan myös saat jotain. Ja kerrot samalla itsestäsi jotain sellaista, mitä jättää muistijäljen, persoonallisen ja erottuvan. Parhaassa tapauksessa ajatus on niin kaunis, että haastat saajan mukaan yhteisiin talkoisiin, jossa pelastamme ison maailman pienillä teoilla. Jos yritykselläsi on arvot, anna niiden näkyä. Jos haluat erottua, älä anna mitään sellaista, joka ei herätä ajatuksia. Jos olet vastuullinen, karta kaikkea vastuutonta. Ja jos et keksi, mitä annat ja miksi, älä anna ollenkaan.

Kaunis kiitos.

Carita Peltonen on pitkän linjan yrittäjä, jonka taustalta löytyy kolme menestynyttä kasvuyritystä. Ystävät kuitenkin kutsuvat häntä “skutsimutsiksi” ja hyvästä syystä. Caritan kolmas yritys, Metsä/Skogen on tulos hänen omasta henkilökohtaisesta kokemuksestaan ja heräämisestä hyvään elämään joka syntyy sopusoinnusta luonnon kanssa, suomalaisen metsän hyvää tekevästä voimasta.

METSÄ/
SKOGENIN TARINA

Carita sairastui työuupumukseen vuonna 2017. Toipumisaikanaan hän uppoutui kotinsa lähellä olleeseen metsään Siuntiossa ja alkoi pikkuhiljaa saada toimintakykyään takaisin metsän voimauttamana. Työuupumus on laajasti yhteiskuntaa koskettava, kasvava ilmiö, jonka korjaaminen ja ennaltaehkäisy on myös kansantaloudellisesti merkittävää. Carita Peltonen halusi tarttua tähän ja omaa kokemustaan hyödyntäen syntyi ajatus Metsä/Skogen konseptista. Tavoitteena on levittää tietoa uniikista voimavarasta joka suomalainen metsä on sekä saada kaupungissa asuvat ja ehkä metsästä osin vieraantuneet ihmiset rohkeasti luonnon ääreen.

Carita ryhtyi rakentamaan Metsä/Skogenin konseptia ja kokosi sen ympärille osaavan, samat arvot jakavan tiimin. Syvästi intohimoisena luonnon ystävänä ja helposti innostuvana persoonallisuutena hän jatkaa Metsä/Skogenin kehittämistä ja johtamista.

Metsä/Skogen tuo metsän parantavan voiman kaupunkilaisten saataville ja tarjoaa poikkeuksellisen kokemuksen. Kuten metsä itse, Metsä/Skogen on moniaistinen kokemus. Sen keskiössä on hyvä ja hidas elämä. Se on ekologinen konseptimyymälä, joka tarjoaa tuotteita ja palveluita, jotka hyödyntävät pohjoisen metsän runsautta ja sen virkistävää, rauhoittavaa energiaa.

Tule metsään hengähtämään, käperry pesään nukkumaan tai nauti metsän tuoksuista ja herkuista - anna metsän hoivata.

Vastuullisuus

Ainutlaatuinen elämyskonsepti metsästä

Sustainability
Kaikkea toimintaamme ohjaava voima.

Humanity
Uskomme ihmisiin, yhteistyöhön ja siihen, että pienillä teoilla saadaan aikaan suuria asioita.

Openness
Muutos syntyy avoimuudesta ja tiedon lisääntymisestä. Uskomme läpinäkyvyyteen ja odotamme samaa yhteistyö- kumppaneiltamme.

Diversity
Ihmisten tai tavaroiden ei tarvitse olla täydellisiä tai samanlaisia. Meille erilaisuus on arvo itsessään ja se tekee tästä maailmasta rikkaamman.

Courage
Näytämme esimerkkiä olemalla erilaisia. Uskallamme poiketa valtavirrasta ja seisomme sanojemme takana.

Metsä cafe&bar
Villiruoka-tuotesarjamme koostuu viidestä kotiinostettavasta tuotteesta. Löydät tuotevalikoimasta muun muassa villisienirisoton ja villiyrttiteen. Vie tuliaisiksi tai pakkaa mukaan vaikka metsänuotiolle.

Metsä cafe&bar

Tiesitkö että mesiangervo sisältää samaa salisyylihappoa kuin aspiriini? Tai että sikurirouskujen herkullisen aromikas tuoksu ja maku tuovat mieleen curryjauheen? Koivunmahla on hyväksi hampaille ja toimii nesteenpoistajana, mustaherukan ja vadelman lehdet puhdistavat ja rauhoittavat kehoa.

Kaikkiin näihin luonnon vahvoihin makuihin pääset tutustumaan Metsä/Skogenin myymälän yhteydessä toimivassa Metsä cafe/bar:ssa. Listalta löytyy suomalaisittain yksinkertaisia ja helposti lähestyttäviä makuelämyksiä, jotka kunnioittavat sesonkeja.

Villiyrtti-tee 30G

Metsäinen sienikeitto 40G

Metsäinen sienirisotto 115g

Villiyrtti-suola 100G

Savuinen puolukka- suola 100g

Yrtti-hunaja 115g

Villiyrtti-kirja Sami Tallberg

Villisieni-kirja Sami Tallberg

Leikkulaudat ja
tarjoiluastiat

Kata ruokapöytä suomalaisesta puusta valmistetuilla tuotteilla! Kaikki puutuotteet on valmistettu käsityönä, kunnioittaen puun luonnollisia ominaisuuksia. Orgaaniset puun muodot tuovat lämpöä niin keittiöön kuin ruokapöytäänkin.

Puuesineiden takana ovat puusepät Kimmo Wasenius ja Antrei Hartikainen. He suunnittelevat ja valmistavat esineet ammattitaidolla työpajoissaan Etelä-Suomessa. Kimmo Wasenius käyttää materiaalinaan pääasiassa koivua, saarnia, jalavaa, vaahteraa, haapaa, tervaleppää, leppää ja tammea, riippuen saatavilla olevasta materiaalista. Puulajeilla on kaunis ominaisväri ja syykuvio, ja käytettävä puu valitaan huolella sopimaan kuhunkin tuotteeseen.

Puutuotteiden hoito
Tuotteet puhdistetaan nihkeällä rätillä ja kuivataan. Pesuaineeksi sopii esimerkiksi Osmo Color Öljysaippua mietona liuoksena. Tahrat poistetaan hankaamalla tahrakohtaa kevyesti puun syysuuntaisesti ja hankauslevy Öljysaippualla kostutettuna, lopuksi irronnut lika pyyhitään kostutetulla pyyhkeellä. Tuotteita ei saa pestä tiskikoneessa.

Kuura,/m hedelmäkulho suomalainen leppä ø28 – 30cm

Nokka puiset ottimet laminoitu tammi 24,5cm

Pellava–kodintekstiilit

Yksi kauneimmista ja perinteisimmistä kodintekstiilimateriaaleista on pellava. Sen rapea ja samaan aikaan pehmeä tuntu lumoaa aina uudestaan. Pellava mukautuu käyttäjänsä elämään ja paranee ajan myötä! Pellavakuitua valmistetaan pellavakasvista. Pellavaa on kasvatettu ja käytetty tekstiilien raaka-aineena tuhansia vuosia, kauan ennen kuivapesuloita tai hienopesuja, joten luonnonkuidun hoito on helppoa ja yksinkertaista. Pellava on yhtä helppohoitoista kuin puuvilla, mutta kestävämpää.

Pellavan kasvatuksessa ei tarvitse käyttää lannoitteita tai torjunta-aineita, ja se pärjää hyvin vähällä kastelulla verrattuna esimerkiksi puuvillaan. Pellavakuitu on biohajoavaa mutta silti hyvin kestävää. Kuidun prosessointi kankaaksi on energiatehokasta eikä vaadi vahvoja kemikaaleja, mikä tekee pellavasta kestävän, ekologisen valinnan. Pellavamme tulee Liettuasta.

Pellavatuotteiden hoito
Pese 40°C:ssa. Ei valkaisua tai kuivapesua. Pellava kuivuu kauneimmin ja luonnollisimmin itsekseen, mutta voit käyttää kuivausrumpua matalalla lämpötilalla. Muotoile hellästi kosteana. Voit höyryttää tai silittää pellavakankaan suoraksi, mutta muistathan että luonnollinen rypistyminen kuuluu pellavan upeisiin ominaispiirteisiin!

 • Valmistettu EU:ssa
 • Luontoystävällinen
 • Värjätty Oeko-Tex - väreillä
 • Pitkäikäinen design
 • Helppohoitonen

Glenhii pellava kylpytakki pellava S/M, L/XL 100% pellava

Glenhii pellava kylpytakki harmaa S/M, L/XL 100% pellava

Glenhii pellava kylpytakki navy S/M, L/XL 100% pellava

Glenhii pellava kylpytakki sininen S/M, L/XL 100% pellava

Glenhii pellava kylpytakki yönsininen S/M, L/XL 100% pellava

Jenzoensis pellava lautasliinat, setissä 4kpl pellava, sininen, harmaa 50 x 50cm 100% pellava, mel.

Koyamai pellava pöytäliina pellava, sininen, harmaa 140 x 250cm 100% pellava, mel.

Osmunda pillow 2-värinen tyynyliina pellava mel./ valkoinen 60 x 50cm 100% pellava

Osmunda pillow 2-värinen tyynyliina sininen mel./navy 60 x 50cm 100% pellava

Osmunda pillow 2-värinen tyynyliina harmaa mel./ yönsininen 60 x 50cm 100% pellava

Osmunda 2-värinen pussilakana pellava mel./ valkoinen 155 x 210cm 100% pellava

Osmunda 2-värinen pussilakana sininen mel./navy 155 x 210cm 100% pellava

Osmunda 2-värinen pussilakana harmaa mel./ yönsininen 155 x 210cm 100% pellava

 • Pitkäikäinen design
 • Helppohoitonen

Saunatuotteet

“Sauna on yksi niistä asioista joista suomalaiset ovat aina olleet yhtä mieltä. Tämä saunomisen yhtenäiskulttuuri on jatkunut rikkoutumattomana vuosisatoja, ja jatkuu edelleen niin kauan kuin suomalaisia on olemassa, ja saunan kuistilta kajahtaa iltahämärään kutsu: “Saunaan!”

Rauman Kiulu- ja Tynnyritehdas Ay on vuonna 1997 perustettu perinteisiä puuastioita valmistava perheyritys. Puuastioiden valmistuksella on Raumalla pitkä historia, joka ulottuu aina 1930 -luvulle asti. Toiminta-ajatuksemme on valmistaa laadukkaita ja tarkoitukseensa sopivia puuastioita, joissa yhdistyvät perinteiset arvot ja nykyajan vaatimukset.

Puutuotteiden hoito
Puu on elävä materiaali ja se tulee huomioida puuastian käytössä. Oikein käytettynä puuastiat ovat pitkäikäisiä. Täytä astia vedellä puoli tuntia ennen saunomista. Tarvittaessa kastele astia ulkopuolelta esim. suihkuttamalla. Älä liota. Näin toimien mahdollisesti ravistuneen astian saumat ehtivät turpoamaan kiinni ennen saunomista. Mikäli puuastiaasi tulee halkeamia, säilytä jatkossa viileämmässä paikassa.

Kiulu tilaustuote saunakiulu 9l k: 27cm + kahva suomalainen mänty

Löyly tilaustuote saunakauha; 2,2dl h: 38cm suomalainen koivu

Boletus sauna tyyny, L oliivinvihreä/ valkoinen 60 x 42cm 100% pellava

Nebularis laudeliina, pitkä oliivinvihreä/ valkoinen 160 x 45cm 100% pellava

Padulosa laudeliina, yksittäinen oliivinvihreä/ valkoinen 55 x 45cm 50% pellava, 50% puuvilla

Badia sauna tyyny, S oliivinvihreä/ valkoinen 44 x 33cm 50% pellava, 50% puuvilla

Kierrätyslasista
valmistetut tuotteet

Kierrätyslasituotteet tehdään Suomessa käytetyistä lasipulloista. Tyhjät pullot kerätään hotelleista, ravintoloista ja baareista. Ne lajitellaan, puhdistetaan ja leikataan ammattitaidolla eri tuotteisiin sopiviksi rungoiksi, lämmitetään ja muotoillaan. Tuotteiden väri vaihtelee hieman riippuen käytetyistä pulloista, ja muodot ovat pehmeän orgaanisia. Kierrätyslasiesineet ovat varsinainen keskustelunavaaja illallispöydässä! Jokainen tuote on käsin tehty ja siksi uniikki. Me pakkaamme ne lahjapakkaukseen ja annamme vanhoille pulloille uuden elämän. Jos esine hajoaa, sen voi kierrättää tavallisessa lasinkierrätyksessä.

Kanto vihreä lasi- setissä 2kpl k: 12cm kierrätyslasi

Kanto jug vihreä lasikannu k: 21cm kierrätyslasi

Aurora kynttilänjalka, S k: 16cm kierrätyslasi

Aurora kynttilänjalka, M k: 20cm kierrätyslasi

Usva kirkas lasi herbarium l: 17 cm, k: 15 cm kierrätyslasi

Hyväätekevät
kynttilät

Mehiläisvahakynttilät ovat luonnostaan valumattomia eivätkä savuta, ja ne palavat yleensä pidempään kuin muut kynttilät. Mehiläisvaha palaa puhtaasti ja myös puhdistaa ilmaa! Paitsi että mehiläisvahan tuottaminen tukee kestävää mehiläistenkasvatusta, kynttilöiden polttaminen on hyväksi hengitysilmalle. Perinteiset parafiinikynttilät tehdään öljypohjaisesta vahasta, ja päästävät palaessaan ilmaan haitallisia yhdisteitä. Mehiläisvahakynttilät palavat puhtaasti ja myrkyttömästi, ja vapauttavat palaessaan negatiivisia ioneja

Munio Candela kynttilät valmistetaan käsin soijavahasta ja koristellaan Latvian metsien luonnollisilla ainesosilla. Tuotteiden valmistuksessa käytetään vain luonnollista soijavahaa ja tuoksua.

Päästä valo sisään!
Kynttilöidemme mehiläisvaha on tuotettu Euroopassa kestävästi ilman tehotuotantoa, metsien tuhoamista tai geenimanipulaatiota. Mehiläiset tuottavat vahaa pesänsä rakennusaineeksi sekä hunajakennojen sulkemiseen. Kynttilöihin käytetty vaha on kennoista hunajankorjuun ohessa poistettua, sekä pesäkehien sulatuksesta peräisin olevaa vahaa. Kehien uusiminen ja puhdistus pitää mehiläiset terveinä.

 • Luonnollinen
 • Palaa puhtaasti
 • Käsintehty

Spruce resin vegaaninen kynttilä orgaaninen 300ml

Biofilia vegaaninen kynttilä orgaaninen 300ml

Ashberry pöytäkynttilä pihlajanmarja ja mustikka luonnollinen soijavaha ø 8cm, korkeus: 10cm

Heather pöytäkynttilä kanerva luonnollinen soijavaha ø 8cm, korkeus: 10cm

Moss pöytäkynttilä sammal luonnollinen soijavaha ø 8cm, korkeus: 10cm

 • Edesauttaa hyvää unta
 • Lievittää stressiä
 • Poistaa ilmasta staattista sähköä

Tuoksudiffuuserit

Diffuuseri on uniikki ja tyylikäs tapa tuoda aromaattisten öljyjen hyvät vaikutukset kotiin tai työpaikalle. Sen tuottama hienojakoinen vesisumu levittää öljyjen tuoksuaineita ilmaan pehmeästi ja hienovaraisesti, luoden kodikkaan ja rauhoittavan ilmapiirin tilaan. Erityisesti talvella sisäilma saattaa olla hyvin kuivaa, mikä vaikuttaa hyvinvointiimme.

Diffuuseri höyrystää vettä ja aromaattisia öljyjä ultraääniaaltojen avulla, ja päästää ilmaan hienojakoista, tuoksuvaa sumua joka samalla kosteuttaa ilmaa. Parempilaatuisesta huoneilmasta nauttivat niin ihmiset kuin huonekasvitkin!

4 askelta parempaan elämään
1. Poistaa ilmasta staattista sähköä.
2. Imee ilmasta pölyä ja allergisoivia hiukkasia.
3. Rentouttaa ja edesauttaa hyvää unta.
4. Erilaisten tuoksuöljyjen avulla voit luoda erilaisia tunnelmia tarpeen mukaan rentouttavasta ja rauhoittavasta piristävään.

Eteerisillä öljyillä on ominaisuuksia, jotka antavat meille rauhallisen unen, rauhoittavat kipua, lisäävät energiaa, lieventävät negatiivisia tunteita, lievittävät stressiä ja voivat jopa auttaa tasapainottamaan hormoniamme. Anna eteeristen öljyjen helliä kehoasi niin henkisellä, kuin fyysisellä tasolla.

Kupu diffuuseri muovi, 340g 13 x 13 x 7cm

Kupu diffuuseri muovi, 340g 13 x 13 x 7cm

Kupu diffuuseri muovi, 340g 13 x 13 x 7cm

Kupu diffuuseri muovi, 340g 13 x 13 x 7cm

Kurki diffuuseri muovi, 360g 13 x 13 x 19cm

Gua Sha - tuotteetonta
ihonhoitoa

Gua sha on kiinalaisessa lääketieteessä yli tuhat vuotta käytetty itsehoitomenetelmä, jolla voi hoitaa monenlaisia vaivoja kuten flunssaa, migreeniä, selkäkipuja ja ruoansulatusongelmia. Gua shassa hoidettavaa aluetta hangataan lastalla tai lusikalla, joka on valmistettu yleensä jade-kivestä. Gua shan avulla ihosta tulee sileämpi ja napakampi ja se asettuu kauniimmin kasvojen luuston päälle, jolloin kasvojen piirteet tulevat selkeämmin esille, erityisesti leukalinjassa ja poskipäillä. Kosmeettisen gua shan vaikutuksista voisi kirjoittaa myös pitkästi, mutta tiivistet- täköön tässä, että se on todellinen "natural facelift" ja saa koko kasvot näyttämään kauttaaltaan terveemmältä.

Mitä gua sha -hoito on?
Gua sha on luonnollinen vaihtoehto kosmeettisille injektiohoidoille. Kosmeettinen gua sha -hoito tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoi- maa ja kirkkautta, ja vähentää erittäin tehokkaasti turvotusta. Tuotteet on suunnitellut ja valmistuttanut luonnonmukaisen ihonhoidon pioneeri, Katja Kokko.

Gua sha välineiden materiaali on xiuyan-jadea, joka on peräisin Xiuyan-kaupungista, Liaoningista, Kiinasta. Jokaisella välineellä on sertifikaatti, joka todistaa niiden alkuperän ja laadun. Louhoksen työolot ja työturvallisuus ovat asianmukaiset.

 • Aktivoi ihon verenkiertoa
 • Silottaa ryppyjä
 • Parantaa aineiden imeytymistä ihoon

Gua sha lasta, jade-kivi

Gua sha lusikka, jade-kivi

Gua sha jaderulla, jade-kivi

Gua sha kampa, jade-kivi

“Pehmeä sammal jalkojen alla. Pistelevät männyn neulaset kättä vasten. Tyyni metsä iltahämärässä ja öisen taivaan laakeus. Sydänpuun tuoksu. Jätä pois kaikki tarpeeton. Uudista rituaalisi ja palaa lähemmäs juuriasi. Ajattele yksinkertaisemmin.”

Luonnonkosmetiikkaa
Suomalaisesta metsästä

Hehkuvan, kauniin ihon perusta on aineissa jotka ovat kosketuksissa vartaloomme. Se, mitä syömme on tärkeässä osassa ihon hyvinvoinnin edistämisessä, samoin kuin se, juommeko tarpeeksi vettä. Ulkoiset epäpuhtaudet ja saasteet, stressi ja ikääntyymisen vaiku- tukset aiheuttavat ihovaurioita ja kuivumista. On kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, mitä laitamme ihollemme, sillä kaikki imeytyy iholta suoraan elimistöömme.

Hetkinen-tuotesarjan ainesosat on valittu huolella. Niihin kuuluvat uutteet, luonnolliset kasviöljyt, kasvirasvat, vitamiinit ja eri puiden aromaattiset öljyt. Pakkauksemme ovat kiinteä osa tuotteitamme: voiteet, huulirasvat ja kosteusvoiteet on pakattu männyn tuoksuvasta sydänpuusta tehtyyn puiseen rasiaan.

Vaahtera vartalovoi orgaaninen 60ml

Kanerva kuorinta orgaaninen 120ml

Metsäinen kylpyjauhe orgaaninen 100ml

Koivu käsi- jalkakylpy natural/ organicorgaaninen 80ml

Puolukkavoide orgaaninen 30ml

Jäkälänaamio orgaaninen 60ml

Variksenmarja-kuusi saippuasetti orgaaninen

Luonnonkosmetiikkaa
Suomalaisesta metsästä

Kunnioitamme pohjoisen luonnon viisautta ja sen lahjoja meille. Sen takia valitsemme ja etsimme aineksemme ajatuksella ja käytämme vain puhtaimpia ainesosia ja aromaattisia öljyjä jotka sekä tuoksuvat hyvältä että tekevät hyvää.

Yksikään keinotekoinen ainesosa tai lisäaine ei pääse antibakteerisiin mäntypurkkeihimme: olemme kiltäneet parabeenit, keinotekoiset tuoksu-ja väriaineet, mineraaliöljyt ja polyetyleenit. Yksinkertaisesti.

Aromaattisilla öljyillä on erilaisia ominaisuuksia, jotka edesauttavat levollista unta, lievittävät kipua, energisoivat, poistavat negatiivisia tunteita, helpottavat stressiä, ja voivat auttaa jopa tasapainottamaan hormonitoimintaa.

Metsä/Skogenin nimikkotuoksu
Metsä/Skogenin nimikkotuoksu on metsän tuoksu pullossa — tiedämmehän tuon omintakeisen aromin? Tuoksut tuovat muistot elävinä mieleen. Uskomme, että nimikkotuoksumme tuo mieleen oman metsäsi!

Shinrin Yoku diffuuseri orgaaninen 200ml

Pine forest diffuuseri orgaaninen 200ml

Finnish Sisu diffuuseri orgaaninen 200ml

Biofilia vegaaninen kynttilä orgaaninen 300ml

Spruce Resin vegaaninen kynttilä orgaaninen 300ml

Metsä/Skogen tuoksu tipat orgaaninen 15 ml

Sisu first aid kit –
metsän parantava voima

Kaikki mitä tarvitset pitääksesi kädet puhtaina ja pehmeinä - ja mielesi terävänä. Lataa aistisi männyn, kuusen ja siperian kuusen eteerisillä öljyillä. Tuoksu vie sinut kävelylle pohjoisien metsien maisemiin, joista me suomalaiset olemme etsineet ja löytäneet voimaa ja mielenrauhaa kautta aikojen. Tämä käsisaippua-, käsivoide- ja desinfiointisumutussarja ovat päivittäinen muistutus luonnon kestävyydestä ja siitä, kuinka se voi inspiroida meitä pitämään mielemme rauhallisena näinä epävarmoina aikoina.

Pidä huolta!
Huolehdi myös ystävistäsi ja perheestäsi lähettämällä heille Sisu first aid kit setti. Jokainen tuote myydään myös erikseen. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme näinä epävarmoina aikoina.

 • 100% Orgaaninen
 • Metsän tuoksu
 • Lievittää stressiä

Sisu käsivoide orgaaninen 50ml

Sisu käsisaippua orgaaninen 100ml

Sisu desinfiointispray orgaaninen 30ml

 • Helppohoitoinen
 • Valmistettu kierrätysmateriaalista
 • Printattu Suomessa

Slogan svetarit &
T-paidat

Jo nyt rakastetun klassikon aseman saaneet slogan svetarit -ja t-paidat ovat ikoninen tapa levittää metsän sanomaa maailmaan.

Klassikkotekstiprinttiemme “tree hugger” ja “metsä” japaninkieliset käännökset viittaavat inspiraationlähteeseemme ja visuaaliseen innoittajaamme Japaniin, japanilaisten luontosuhteeseen(joka on hyvin samanlainen suomalaisten kanssa) ja wabi-sabi-estetiikkaan. Tuotteiden materiaalit tulevat Pure Wastelta, ja ne painetaan Hartolassa.

Kierrätysmateriaalit
Käytämme pääasiassa tekstiilejä, jotka on valmistettu yhdestä kuidusta tai kierrätetystä materiaalista. Pyrimme poistamaan jätteen syntymisen jo tuotteen tuotantovaiheessa ja ottamaan kierrätettävyyden huomioon jo tuotantovaiheessa. Suurin osa trikootuotteistamme on valmistettu kierrätysmateriaaleista yhteistyössä Pure Waste:n kanssa.

Robur unisex grey treehugger XS-XL/ unisex 60% kier. puuvilla/ 40% kierrätetty polyesteri

Robur unisex blk treehugger XS-XL/ unisex 70% kier. puuvilla/ 30% kier. polyesteri

Robur unisex blue treehugger XS-XL/ unisex 60% kier. puuvilla/ 40% kierrätetty polyesteri

Robur unisex grey metsä XS-XL/ unisex 60% kier. puuvilla/ 40% kierrätetty polyesteri

Robur unisex blk metsä XS-XL/ unisex 70% kier. puuvilla/ 30% kier. polyesteri

Robur unisex blue metsä XS-XL/ unisex 60% kier. puuvilla/ 40% kierrätetty polyesteri

Omorika women grey metsä XS-XL/ naiset 60% kier. puuvilla/ 40% kierrätetty polyesteri

Omorika women grey treehugger XS-XL/ naiset 60% kier. puuvilla/ 40% kierrätetty polyesteri

Tämä malli on käännettävä- Pue niin kuin haluat!

Omorika women black metsä XS-XL/ naiset 70% kier. puuvilla/ 30% kier. polyesteri

Omorika women black treehugger XS-XL/ naiset 70% kier. puuvilla/ 30% kier. polyesteri

Tämä malli on käännettävä- Pue niin kuin haluat!

Cenotea grey treehugger ts S-XXL/ men 60% rec. cotton/ 40% recycled polyester

Cenotea navy treehugger ts S-XXL/ men 70% recycled cotton/ 30% recycled polyester

Cenotea white treehugger ts S-XXL/ men 60% rec. cotton/ 40% recycled polyester

Cenotea olive metsä ts S-XXL/ men 60% rec. cotton/ 40% recycled polyester

Cenotea navy metsä ts S-XXL/ men 60% rec. cotton/ 40% recycled polyester

Cenotea white metsä ts S-XXL/ men 60% rec. cotton/ 40% recycled polyester

Elämykselliset ja
aineettomat lahjat

Mitä voit antaa lahjaksi antamatta mitään konkreettista? Nykyään on helppoa kärsiä “lahjastressistä”, paineista siitä onko antamasi lahja tarpeeksi ja toisaalta siitä, pidätkö itse saamistasi lahjoista. Oletko ajatellut aineettomia lahjoja? Käytämme niin paljon aikaa ja rahaa tavaroiden hankkimiseen, että unohdamme helposti kuinka vaikuttavia ja silti edullisia aineettomat lahjat ovat.

Voitko tarkasti muistaa mitä annoit ja sait lahjaksi kolme vuotta sitten jouluna? Luultavasti et. Mutta jos sinua pyydettäisiin muistelemaan, milloin ystävä tai perheenjäsen auttoi sinua hädän hetkellä, muistaisit sen todennäköisesti heti? Antamisen pitäisi tulla sydämestä, ei riippuen lompakon paksuudesta. Tässä ehdotuksiamme edullisiksi, mutta merkityksellisiksi ja kekseliäiksi aineettomiksi lahjoiksi rakkaille, ystäville tai vaikka työkavereille.

Kustomoitu lahjakortti
Me olemme täällä sinua varten. Kerro meille, mitä haluaisit antaa lahjaksi tänä vuonna rakkaillesi, ystävillesi tai kollegoillesi? Toteutamme toiveesi parhaamme mukaan!

Lahjakortti 1 villiyrtti-kurssi

Lahjakortti 2 "pala metsää"

Lahjakortti 3 lasi shampanjaa & metsäinen jalkakylpy

Lahjakortti 4 Metsä bar&cafe/ S

Lahjakortti 5 Metsä bar&cafe/ M

Lahjakortti 6 Metsä bar&cafe/ L

Elämyksellinen
kokoustila & catering

Metsä/Skogen ja osaava tiimimme toivottavat sinut tervetulleeksi vihreään keitaaseen keskelle Helsinkiä. Meillä voit järjestää erilaisia tapahtumia, kokouksia ja juhlia, niin yrityksenä kuin yksityishenkilönä, sekä nauttia Metsä cafe/barin terveellisestä ja mutkattomasta lähiruoasta.

Riikka Hakala - Ambassador / Sustainable Partnerships
Riikka.hakala@metsaskogen.fi, +358 50 556 6634

Flagship store &
showroom

Metsä/Skogen on yhtä moniaistinen kuin oikea metsä. Se on elämyksellinen ja ekologinen concept store, jonka kaikki tuotteet ja palvelut ammentavat pohjoisen metsän virkistävästä ja rauhoittavasta energiasta. Se on hitaan elämäntyylin kokonaisvaltainen lifestyle-konsepti.

Metsä/Skogen tarjoaa rauhoittavan pakopaikan keskellä kaupunkia. Voit varata tilan omaan käyttöösi vaikkapa yritykselle tai ystäväporukalle. Tervetuloa metsään!