01

Hyvinvointi

Hyvinointi on tärkein lahja jonka voit itsellesi tai läheisimmällesi antaa. Ota hetki aikaa itsellesi ja nauti pellavaisten saunatuotteiden syleilystä, tai helli itseäsi kotimaisella luonnonkosmetiikalla. Olet sen ansainnut.

Näytä kaikki tuotteet

Karpalo

Arktisten alueiden soiden punainen aarre on paitsi herkullinen, myös täynnä terveysvaikutteisia ainesosia. Karpaloa on jo kauan sitten käytetty lääkekasvina monenlaisiin vaivoihin: jo pronssikaudella juotiin viljasta, suomyrtistä ja karpaloista tehtyä juomaa. Karpalonsiemenistä puristettu antioksidanttinen öljy sisältää omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja iholle sopivissa määrissä.

Kuusenkerkkä

Kuusenkerkkä on tunnetusti terveysvaikutteinen, hienostuneen makuinen alkukesän aarre. Kuusen erittämien öljyjen antiseptiset vaikutukset tunnettiin ja siksi kuusta käytettiin aikoinaan myös huoneilman puhdistamiseen. Kuusenkerkkä sisältää runsaasti A-ja C-vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja, jotka auttavat kehoa ja ihoa suojautumaan modernin elämän stressitekijöitä vastaan.

Jäkälä

Kauniin pitsimäinen jäkälä on monelle tuttu metsänpohjan kasvi ja hyötykoriste. Sen terveysvaikutukset ovat kuitenkin myös moninaiset: se sisältää tärkkelystä, jäkälähappoja, valkuaisaineita, kuituja ja jopa rasvaa, ja A-, B- ja C-vitamiineja sekä D-vitamiinin esiastetta ergosterolia. Poronjäkälä (cladonia stellaris) sisältää lisäksi usniinihappoa, jolla on antibioottisia ominaisuuksia. Jäkälät sitovat maaperästä kivennäisaineita, joten ne ovat erinomainen kivennäisaineiden lähde myös iholla.

Uudet tuotteet

Hyvinvointi

HETKINEN & METSÄ/SKOGEN Calluna scrub

€ 31.00 EUR

HETKINEN Bodybutter pine-bergamot

€ 33.00 EUR

HETKINEN Salt soap ball pine-peppermint

€ 14.00 EUR

HETKINEN Lip balm pine-geranium

€ 24.00 EUR

HETKINEN & METSÄ/SKOGEN Metsä/Skogen scent drops

€ 26.00 EUR

HETKINEN & METSÄ/SKOGEN Cranberry cream

€ 33.00 EUR