Käyttöehdot

TOIMITUSKULUT, -AJAT JA -EHDOT

Metsä/Skogen( Y-tunnus 2955487-5) myy tuotteita täysi-ikäisille henkilöille Suomeen ja ulkomaille. Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 1.4.2020 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme. EU:n alueelle toimitettavien tuotteiden hinnat sisältävät kunkin tuotteen verokannan mukaisen arvonlisäveron. Toimitettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Toimituskulut

Toimitus Suomen Postin toimipisteisiin 5,20€. Voit myös valita oman metsätilauksesi lähetyksen kotiisi 10,20 €. Metsä/Skogenin verkkokaupasta ostettujen tuotteiden toimituskulut sisältävät sekä pakkaus- että postikulut. Toimituskulu kattaa normaalin kokoiset paketit.

Toimitusmaa

Toimituskulut

Suomi

Nouto Metsä/Skogenin myymälästä. 0€ kaikkiin tilauksiin.

Suomi

Toimitus Postin toimipisteisiin ja pakettipisteisiin 5,20€.

Maksuton toimitus yli 50€ tilauksiin.

Suomi

Kotiinkuljetus 10,20€.

Maksuton toimitus yli 100€:n tilauksiin.

Baltian maat

Kuljetus vastaanottajan osoitteeseen tai osoitetoimipaikkaan 6,50€.

Maksuton toimitus yli 50€:n tilauksiin.

Vyöhyke 1

Kuljetus vastaanottajan osoitteeseen tai osoitetoimipaikkaan 9,00€.

Maksuton toimitus yli 100€:n tilauksiin.

Vyöhyke 2

Kuljetus vastaanottajan osoitteeseen tai osoitetoimipaikkaan 14,00€.

Maksuton toimitus yli 150€:n tilauksiin.

Vyöhyke 3

Kuljetus vastaanottajan osoitteeseen tai osoitetoimipaikkaan 22,00€.

Vyöhyke 4

Kuljetus vastaanottajan osoitteeseen tai osoitetoimipaikkaan 9,00€.

Maksuvyöhykkeet:

Vyöhyke 1: Ruotsi, Saksa, Tanska

Vyöhyke 2: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Luxemburg, Malta, Monaco, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Slovakia, Slovenia, Tsekin tasavalta, Unkari

Vyöhyke 3: Albania, Algeria, Andorra, Arabiemiraattien liitto, Bosnia & Hertsegovina, Egypti, Färsaaret, Gibraltar, Grönlanti, Guernsey, Irak, Iran, Islanti, Israel, Jersey, Jordania, Kanada, Kanariansaaret, Kosovo, Kuwait, Libanon, Libya, Lichtenstein, Makedonia, Mansaari, Marokko, Moldova, Montenegro, Norja, San Marino, Saudi-Arabia, Serbia, Sveitsi, Syyria, Tunisia, Turkki, Ukraina, Valko-Venäjä, Vatikaani, Venäjä

Vyöhyke 4: Muut maat

Parcel Connect

Parcel Connect on kansainväliseen verkkokauppaan suunniteltu kuljetusvaihtoehto. Parcel Connect-lähetykset toimitetaan yhteistyössä DHL:n ja Bring kanssa. Posti on kumppaniyritysten kanssa luonut yli 47 500 palvelupistettä kattavan verkoston ympäri Eurooppaa.

Toimitusvyöhyke

Maa

Toimituskulut

UP3

Saksa

Toimitus kotiin tai noutopisteeseen 8,00€

Maksuton toimitus yli 100€:n tilauksiin.

UP4

Ruotsi

Toimitus kotiin tai noutopisteeseen 8,00€ Maksuton toimitus yli 100€:n tilauksiin.

UP5

Tanska

Toimitus kotiin tai noutopisteeseen 11,00€

Maksuton toimitus yli 100€:n tilauksiin.

UP7

Itävalta, Belgia, Alankomaat, Puola, Tšekki

Toimitus kotiin tai noutopisteeseen 11,00€

Maksuton toimitus yli 100€:n tilauksiin.

UP8

Slovakia, Luxemburg, Slovenia, Unkari, Bulgaria, Espanja (pl.

Kanarian saaret), Portugali, Kroatia

Toimitus kotiin tai noutopisteeseen 13,00€

Maksuton toimitus yli 100€:n tilauksiin.

Toimitusaika

Verkkokauppamme pyrkii lähettämään kaikki tilaukset kahden (2) työpäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ja luottokorttivaltuutuksesta, edellyttäen, että tuotteita on tilaushetkellä varastossa. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä sekä puhelinnumerosi että sähköpostiosoitteesi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä toimitukseen liittyvissä asioissa. Onnistuneen tilauksen jälkeen saat sähköpostiin tilausvahvistuksen sekä seurantakoodin jonka avulla pysyt ajan tasalla lähetyksen etenemisestä.

Tuotekohtaiset toimitusajat näet kunkin tuotteen omalta sivulta. Jos asiakkaan tilaamaa tuotetta ei ole jostain syystä saatavilla, asiakaspalvelijamme on asiakkaaseen yhteydessä.

Toimitusmaa

Toimitusajat

Suomi

1-4 arkipäivää

Baltian maat

1-4 arkipäivää

Pohjoismaat & Eurooppa

3-5 arkipäivää

Muut maat

5-14 arkipäivää

Yllä annetut toimitusajat ovat arvioita. Huolimatta siitä, että teemme kaikkemme tilauksen toimittamiseksi ajallaan, emme ole vastuussa mistään menetyksestä, joka on aiheutunut sinulle myöhästyneestä toimituksesta tai myöhästyneistä toimituksista johtuen yhteistyökumppaneidemme toiminnasta.

Mikäli tilaustasi ei toimiteta kohtuullisessa ajassa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info(at)metsaskogen.fi tai puhelimitse 050 361 9860.

Kuljetukset

Mikäli lähetys on vaurioitunut, teethän asiasta vahinkoilmoituksen heti noutopisteessä. Olethan ripeästi yhteydessä myös meihin meilitse info@metsaskogen.fi tai puhelimitse 050 361 9860 (ma-pe 9-17).

Metsä/Skogen ei ole vastuussa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamasta toimituksen myöhästymisestä tai myöhästymisestä aiheutuneesta välillisestä haitasta. Pidätämme myös oikeuden toimittaa tilaus useassa erillisessä paketissa tai toimituskerrassa.

Lisätietoja

Autamme sinua mielellämme kysymyksissä Metsä/Skogen-verkkokaupan tuotteista tai toimitusehdoista. Olethan yhteydessä Metsä/Skogen sähköpostitse info@metsaskogen.fi tai puhelimitse 050 361 9860 (korona-aikana ke-pe 9-17).

Olethan jo Metsä/Skogenin soulmate?

Soulmate-asiakkaana saat sähköpostiisi saat tietoa uutuustuotteista ja tapahtumista ja limited edition-tuotteista ennen muita. Liity Soulmail-listallemme täällä.