03

Koti

Kaunista, laadukasta ja kestävää kodin joka huoneeseen. Tarkkaan valitut kodintuotteemme ovat harmonisia ja vastuullisesti tuotettuja.

Näytä kaikki tuotteet

Keramiikka

Käsintehdyt keramiikka-astiat tuovat kattaukseen lämpöä. Yhteistyökumppanimme ovat luoneet uniikkeja astioita jokapäiväiseen käyttöön, arvojamme kunnioittaen. Kaarnaa muistuttavaa rosoista pintaa, maanläheisiä sävyjä, vivahteikkaita lasitteita ja lämmintä terrakottaa.

Pellava

Pellava on yksi kauneimmista ja perinteisimmistä kodintekstiilimateriaaleista. Sen rapea ja samaan aikaan pehmeä tuntu lumoaa aina uudestaan. Pellava mukautuu käyttäjänsä elämään ja paranee ajan myötä. Metsä/Skogenin pellavatuotteet on valmistettu kestävästi Liettuassa, missä pellavatuotteiden valmistuksella on pitkät perinteet.

Tuoksu

Metsän omintakeinen aromi on meille kaikille tuttu; tuo vaikeasti kuvailtava mutta välittömästi mieleen muistuva tuoksu. Onko sinun metsäsi tuoksu kangasmetsän pihkaisen paahtunut tuulahdus hellepäivänä, vai vehreän täyteläinen kuusimetsä kesäsateella? Tai loppusyksyn maan juureva tuoksu? Metsä/Skogenin nimikkotuoksu on metsän aromi pullossa; jotta voisit tuoda oman metsäsi missä ikinä oletkin.

Uudet tuotteet

Koti

HETKINEN Veggie candle MetsäSkogen

€ 29.00 EUR

KUPU aromadiffuuseri

€ 49.90 EUR

KURKI aromadiffuuseri

€ 49.90 EUR

OSMUNDA linen pillow cover

€ 19.00 EUR

OSMUNDA reversable linen sheet

€ 129.00 EUR