LähiTapiola: ”Metsä kaikilla aisteilla on unohtumaton lahja”

27.11.2020
LähiTapiola: ”Metsä kaikilla aisteilla on unohtumaton kiitoslahja”

”Metsä/Skogenin tarina teki meihin vaikutuksen heti kättelyssä. Haluamme yrityslahjojemme kautta jakaa ainutlaatuisen ajatuksen”, johtava asiantuntija Marika Makkonen LähiTapiolasta sanoo.

Kiitoslahja lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kertoo metsästä, joka on meille kaikille äärettömän rakas ja tärkeä paikka”, LähiTapiolan palvelumuotoilija Katjatuulia Järvenpää sanoo.

Miksi valitsitte yrityslahjaksenne juuri Metsä/Skogenin tuotteet, Marika Makkonen?
”Metsä/Skogen puhutteli meitä jo ensi kuulemalta. Luimme jutun heistä, ja nopeasti alkoi muodostua käsitys, että tässä on arvopohjaltaan sellainen yritys, jonka kanssa haluamme tehdä yhteistyötä. Kun Metsä/Skogenin perustaja Carita Peltonen kertoi tarinansa, käsityksemme vain vahvistui. On hienoa, että meillä on valikoimassamme lahjoja, joiden takana on tärkeä sanoma ja jotka tukevat omia arvojamme.”

Mikä Metsä/Skogenin tuotteissa kosketti sinua, palvelumuotoilija Katjatuulia Järvenpää?
”Metsä/Skogenin ajatus on ainutlaatuinen: tuoda nyt metsä keskelle Helsinkiä! Olen itse koulutukseltani myös teollinen muotoilija, ja myymälässä haltioiduin sekä puisista tuotteista ja tuoksuista että ideoista ja ihmisistä niiden takana.”

Kenelle annatte lahjaksi metsään liittyviä lahjoja, Marika Makkonen?
”Valitsimme Metsä/Skogenin tuotteet lahjoiksi sekä yhteistyökumppaneillemme että henkilöstölle. Metsätalousliiketoiminnan kumppaneille metsään liittyvä lahja sopii täydellisesti. Se muistuttaa, miten monia tasoja metsään liittyy! Ensimmäiset lahjat annettiin omalle henkilöstölle.

Mitä Metsä/Skogenin lahja viestii antajastaan, palvelumuotoilija Katjatuulia Järvenpää?
”LähiTapiola on elämänturvayhtiö, ja lahja antaa viestin hyvinvoinnista, jota metsä meille tuottaa talouden, terveyden ja virkistyksen lähteenä. Meillä kaikilla on suhde metsään, sillä kenenkään kotipihalta ei ole metsään pitkä matka. Metsä/Skogenin lahjat vetoavat kaikkiin aisteihin ja tuovat palan metsää mukanaan.”

Takaisin