Maksutavat

Tuotteen hinta on näkyvillä tilausvaiheessa. Toimituspaikan mukaiset kulut lisätään tilaukseen, kun toimituspaikka on tiedossa. Toimituskulut on nähtävillä Toimituskulut-sivulla.

Kaikki Metsä/Skogen-verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroissa (EUR) ja ne sisältävät tuotteen verokannan mukaisen arvonlisäveron (yleensä 24%). Varaamme oikeuden teknisistä ja inhimillisistä virheistä johtuvien hintojen korjauksiin ja tarkistuksiin.

Toimitukset EU:n ulkopuolelle ovat arvolisäverovapaita. Huomioitavaa on, että tulleja, veroja ja muita välitysmaksuja voidaan soveltaa määräpaikan mukaan ja ne peritään toimitusaikana asiakkaalta. Metsä/Skogen ei ole vastuussa näistä kuluista.

Toimitettu tilaus on Metsä/Skogenin ostotilaus. Myynti tulee sitovaksi, kun saamme maksun ja lähetämme tilauksen asiakkaalle. Metsä/Skogen-verkkokauppa pidättää itsellään oikeuden hylätä tilaukset oman harkintansa mukaan, esimerkiksi, jos tuotetiedoissa on ollut selkeä hintavirhe. Maksu on vastaanotettava ennen tilauksen vastaanottamista.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksunvälittäjämme on Checkout Finland Oy.

Checkout Finland

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Checkout Finland - Maksuehdot

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePay sivuilla.

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (PDF)

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector

Collectorin yrityslaskun ehdot (PDF) Collector-tuoteseloste (PDF) Lue lisää: Collector.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste (PDF) Lue lisää: Jousto.com

OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot (PDF) OP Osta laskulla -tuoteseloste

AfterPay

Lue lisää: AfterPay.fi

Lisätietoja

Autamme sinua mielellämme kysymyksissä Metsä/Skogen-verkkokaupan maksuvaihtoehdoista tai hinnoista. Olethan yhteydessä Metsä/Skogen sähköpostitse info@metsaskogen.fi tai puhelimitse 050 361 9860 (korona-aikana ke-pe 9-17.