Metsä kuiskaa, lapset vastaavat

21.04.2021

Metsä/Skogen suunnitteli Suomalaiselle Kirjakaupalle elämyksellisen konseptin, jonka perimmäisenä tavoitteena on innostaa vanhempia opastamaan lapsia metsäseikkailuihin. Tuoteperheeseen kuuluu kaikkea sellaista, mitä pieni seikkailija voi metsäretkellä kaivata, kuten lasten käteen sopivat kuksat, reput, eväspussit retkieväineen sekä t-paidat ja pipot, kaikki vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen valmistettu.

Metsään tutustuminen jo varhain luo lapselle merkityksellisen luontosuhteen, joka kulkee mukana läpi elämän. Ei liene maailmassa vanhempaa ja arvokkaampaa huvipuistoa, kuin tuo siirtolohkareiden, männynkäkkäröiden, pehmeiden sammalmättäiden ja suhisevien koivujen koti: suomalainen metsä. Kaikkien teemapuistojen ja pelien keskellä metsä erottuu leikkikentistä suurimpana, mystisimpänä ja kauneimpana. Päinvastoin kuin monet muut huvit, metsä on aina kävijälleen auki, eivätkä rannekkeet maksa mitään.

”Lapset ja lapsiperheet ovat Suomalaiselle Kirjakaupalle rakas asiakasryhmä ja olemme iloisia, että voimme yhdessä Metsä/Skogenin kanssa tuoda tarjolle laadukasta ja vastuullisesti tuotettua valikoimaa innostamaan perheitä yhteisille luontoseikkailuille”, kertoo Suomalaisen Kirjakaupan kaupallinen johtaja Reetta-Liisa Pikkola.

”Metsä kuiskaa – lapset vastaavat” on ollut Metsä/Skogenille merkityksellinen projekti. Tahtotilana oli suunnitella Suomalaiselle Kirjakaupalle kokonaisvaltaisen vastuullinen mallisto, joka nostaisi esiin kestävää metsäyhteyttä lasten hyvinvointitekijänä. Metsähän on maailman suurin huvipuisto, jonne rannekkeet maksavat 0 € ja kausikortin saa samaan hintaan. Metsä tarjoaa kasvavalle ihmiselle valtavan paljon terveyden, mielikuvituksen kehittymisen, liikkumisen ja henkisen hyvinvoinnin saralla. Nuorena metsäiseen multaan juurrutetut juuret kannattelevat luontoyhteyttä parhaillaan koko loppuelämän, sanoo Metsä/Skogenin toimitusjohtaja ”skutsimutsi” Carita Peltonen.

Anna lapselle metsä, ja annat samalla yhteyden luontoon. Annat tällöin jotain elämää suurempaa.

TÄSTÄ ”METSÄ KUISKAA, LAPSET VASTAAVAT” MALLISTOON.

 

 

Takaisin