LähiTapiola

LähiTapiola: ”Metsä kaikilla aisteilla on unohtumaton kiitoslahja”

”Metsä/Skogenin tarina teki meihin vaikutuksen heti kättelyssä. Haluamme yrityslahjojemme kautta jakaa ainutlaatuisen ajatuksen”, johtava asiantuntija Marika Makkonen LähiTapiolasta sanoo.

”Kiitoslahja lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kertoo metsästä, joka on meille kaikille äärettömän rakas ja tärkeä paikka”, LähiTapiolan palvelumuotoilija Katjatuulia Järvenpää sanoo.

Miksi valitsitte yrityslahjaksenne juuri Metsä/Skogenin tuotteet, Marika Makkonen?
”Metsä/Skogen puhutteli meitä jo ensi kuulemalta. Luimme jutun heistä, ja nopeasti alkoi muodostua käsitys, että tässä on arvopohjaltaan sellainen yritys, jonka kanssa haluamme tehdä yhteistyötä. Kun Metsä/Skogenin perustaja Carita Peltonen kertoi tarinansa, käsityksemme vain vahvistui. On hienoa, että meillä on valikoimassamme lahjoja, joiden takana on tärkeä sanoma ja jotka tukevat omia arvojamme.”

Partioaitta

Metsä on niin kaunis, raikas ja kiehtova, että sen voisi syödä. Sen puhtaat tuoksut, ainutkertaiset muodot ja värien harmonia pysäyttävät ajan ja poistavat kaiken kiireen.
Se vie sinut syvemmälle siimekseensä; retkelle, jonka haluaisit jatkuvan ikuisesti. Paraskaan hengen ravinto ei kuitenkaan pidä nälkää loitolla. Mutta mitä syödä metsässä? Kaikki teollinen ja keinotekoinen tuntuu vieraalta.
Vastaus löytyy läheltä, se on yhtä luonteva kuin luonto itsessään. Metsässä syödään metsää: villiyrttejä, voikukkia, kuusenkerkkää, sieniä ja ohrarieskaa. Lisätään vain ja ainoastaan
vesi ja leirituli. Moni voisi sanoa, että lopputulos on aitoa gourmeeta. Suomalaista metsää parhaimmillaan. Ei mitään turhaa, ei mitään ylimääräistä.

Partioaitalle suunniteltu villiretkiruoka -konsepti vie makumatkalle suomalaiseen metsään. Ossi Palonevan kanssa yhteistyössä luotu konsepti avaa retkeilijöille kotimaisen ja vegaanisen villiretkiruokamaailman. Retkiruokien makumaailma kumpuaa suomalaisen metsän sylistä, jossa villiyrtit, sienet ja kauden raaka-aineet yhdistyvät.

Suomalainen Kirjakauppa

Metsä/Skogen on suunnitellut Suomalaiselle Kirjakaupalle ainutlaatuisen ”Metsä kuiskaa, lapset vastaavat”-konseptin. Metsään tutustuminen jo varhain luo lapselle merkityksellisen luontosuhteen, joka kulkee mukana läpi elämän. Ei liene maailmassa vanhempaa ja arvokkaampaa huvipuistoa, kuin tuo siirtolohkareiden, männynkäkkäröiden, pehmeiden sammalmättäiden ja suhisevien koivujen koti: suomalainen metsä. Kaikkien teemapuistojen ja pelien keskellä metsä erottuu leikkikentistä suurimpana, mystisimpänä ja kauneimpana. Päinvastoin kuin monet muut huvit, metsä on aina kävijälleen auki, eivätkä rannekkeet maksa mitään."Metsä kuiskaa, lapset vastaavat"-konseptin laadukkaaseen valikoimaan kuuluu läpinäkyvästi tuotettuja ajattomia vaatteita, retkituotteita ja asusteita. Jokainen Metsä/Skogen -tuote on suunniteltu rakkaudella. Konseptille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteet valmistetaan ihmisiä ja luontoa kunnioittaen.

Artek

Metsä/Skogen toi uniikin luontoelämyksensä Artek Helsinki -myymälään. Hitaan elämäntyylin lifestylebrändi Metsä/Skogen on tuonut ainutlaatuisen elämyskonseptinsa Artekin myymälään Helsingin Keskuskadulla. Katutasoon kasvaneessa kuusikossa on tarjolla metsän inspiroima valikoima vastuullisesti valmistettuja tuotteita. Artek Helsinki -myymälän talven teemana on metsä ja ihmisen suhde metsään. Mukana metsäteemaa ja siihen liittyvää tuotevalikoimaa on toteuttamassa hitaan elämäntyylin lifestylebrändi Metsä/Skogen.

”Metsä/Skogenia ja Artekia yhdistävät ajaton laatu, luonnolliset materiaalit, vastuullisuus ja halu tuoda harmoniaa ihmisten elämään. Yhdessä voimme tarjota ihmisille unohtumattoman hetken Helsingin sydämessä. Kaikki tuotteemme ammentavat pohjoisen metsän virkistävästä ja rauhoittavasta energiasta. Siellä voi virkistäytyä vihreyden keskellä, haistella luonnon tuoksuja tai käpertyä päiväunille pesään.