04

Ruoka

Terveysvaikutteisen, herkullisen villiruuan ystäville kotikeittiöön ja metsäretkelle.

Näytä kaikki tuotteet

Herbal Tea

Ota aikaa hyvinvoinnille. Nauti kuppi kuumaa yrttiteetä sadepäivänä, uuta raikastavaa jääteetä tai nappaa teepurkki mukaan metsäretkelle. Yrttiteehen on valittu hyväätekeviä, luontaisesti kofeiinittomia villiyrttejä Suomen luonnosta: mesiangervon kukkia ja lehtiä sekä mustaherukan ja vadelmanlehtiä. Mesiangervo sisältää samaa salisyylihappoa kuin aspiriini, ja mustaherukan ja vadelmanlehdet puhdistavat ja rauhoittavat kehoa.

Puolukka

Puolukka kasvaa koko Suomen alueella. Se on yleisin varpukasvi metsien aluskasvillisuudessa. Luonteikas puolukka sisältää paljon flavonoleja, joilla on antioksidanttisia vaikutuksia, muun muassa samaa flavonoidia kuin viinirypäleissä ja punaviinissä. Puolukka sisältää myös kaliumia, C-vitamiinia ja mm. sitruuna, omena sekä salisyylihappoja.

Villisienet

Suomustesieni, Kuusilahokas, Kehnäsieni… Suomen metsä on täynnä luksusluokan aineksia, joista suurin osa on monille vieraita. Villisienet tarjoavat elämyksiä makupaletin laidasta laitaan. Tiesitkö, että tuoksuvahakkaan maku muistuttaa lakritsia, ja että sikurirouskujen herkullisen aromikas tuoksu ja maku tuovat mieleen curryjauheen?

Food

Ruoka