Tietoa meistä

METSÄ/SKOGEN on hitaan elämäntyylin kokonaisvaltainen lifestyle-konsepti Helsingin ytimessä ja verkossa. Tuomme parantavan metsän kaikkien ulottuville.

Carita

Metsän tarina

MISTÄ KAIKKI ALKOI

Carita Peltosta kutsutaan ”skutsimutsiksi” ja syystä: Metsä/Skogenin konsepti on syntynyt hänen henkilökohtaisen havahtumisensa pohjalta. Työuupumuksen jälkeen Carita koki metsän parantavan vaikutuksen voimakkaana ja halusi tuoda saman kokemuksen myös niille, joilla ei ole mahdollisuutta päästä oikeaan metsään. Syntyi ajatus metsästä keskellä kaupunkia. Syntyi Metsä/Skogen. Carita on luonut konseptin tyhjästä ja etsinyt ympärilleen intohimoisen tiimin toteuttamaan sitä. Carita vastaa Metsä/Skogenin kehittämisestä ja johtamisesta.

Metsä/Skogen tuo parantavan metsän kaikkien ulottuville. Metsässämme voit virkistäytyä vihreyden keskellä, haistella luonnon tuoksuja, maistella ruokaa tai käpertyä päiväunille riippuvaan pesään. Metsä/Skogen on yhtä moniaistinen kuin oikea metsä. Se on elämyksellinen ja ekologinen concept store, jonka kaikki tuotteet ja palvelut ammentavat pohjoisen metsän virkistävästä ja rauhoittavasta energiasta. Se on hitaan elämäntyylin kokonaisvaltainen lifestyle-konsepti.

Lue lisää