Toimitus ja palautus

Toimitusehdot

Metsä/Skogen( Y-tunnus 2955487-5) myy tuotteita täysi-ikäisille henkilöille Suomeen ja ulkomaille. Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 1.4.2020 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme. EU:n alueelle toimitettavien tuotteiden hinnat sisältävät kunkin tuotteen verokannan mukaisen arvonlisäveron. Toimitettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Toimituskulut

Toimitus Suomen Postin toimipisteisiin 6,90€. Voit myös valita oman metsätilauksesi lähetyksen kotiisi 10,20 €. Metsä/Skogenin verkkokaupasta ostettujen tuotteiden toimituskulut sisältävät sekä pakkaus- että postikulut. Toimituskulu kattaa normaalin kokoiset paketit.

Suomi

Nouto Metsä/Skogenin myymälästä. 0€ kaikkiin tilauksiin.

Suomi

Toimitus Postin toimipisteisiin ja pakettipisteisiin 5,20€. Maksuton toimitus yli 100€ tilauksiin. Kotiinkuljetus 10,20€. Maksuton toimitus yli 200€:n tilauksiin.

Baltian maat

Kuljetus vastaanottajan osoitteeseen tai osoitetoimipaikkaan 6,50€.

Vyöhyke 1

Kuljetus vastaanottajan osoitteeseen tai osoitetoimipaikkaan 9,00€.

Vyöhyke 2

Kuljetus vastaanottajan osoitteeseen tai osoitetoimipaikkaan 14,00€.

Maksuvyöhykkeet:

Vyöhyke 1: Ruotsi, Saksa, Tanska

Vyöhyke 2: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Luxemburg, Malta, Monaco, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Slovakia, Slovenia, Tsekin tasavalta, Unkari

Toimitusajat

Verkkokauppamme pyrkii lähettämään kaikki tilaukset kahden (2) työpäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ja luottokorttivaltuutuksesta, edellyttäen, että tuotteita on tilaushetkellä varastossa. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä sekä puhelinnumerosi että sähköpostiosoitteesi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä toimitukseen liittyvissä asioissa. Onnistuneen tilauksen jälkeen saat sähköpostiin tilausvahvistuksen sekä seurantakoodin jonka avulla pysyt ajan tasalla lähetyksen etenemisestä.

Tuotekohtaiset toimitusajat näet kunkin tuotteen omalta sivulta. Jos asiakkaan tilaamaa tuotetta ei ole jostain syystä saatavilla, asiakaspalvelijamme on asiakkaaseen yhteydessä.

Toimitusajat

Suomi: 1-4 arkipäivää

Baltian maat: 1-4 arkipäivää

Pohjoismaat & Eurooppa: 3-5 arkipäivää

Muut maat: 5-14 arkipäivää

Yllä annetut toimitusajat ovat arvioita. Huolimatta siitä, että teemme kaikkemme tilauksen toimittamiseksi ajallaan, emme ole vastuussa mistään menetyksestä, joka on aiheutunut sinulle myöhästyneestä toimituksesta tai myöhästyneistä toimituksista johtuen yhteistyökumppaneidemme toiminnasta.

Mikäli tilaustasi ei toimiteta kohtuullisessa ajassa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info(at)metsaskogen.fi tai puhelimitse 050 361 9860.

Kuljetukset

Mikäli lähetys on vaurioitunut, teethän asiasta vahinkoilmoituksen heti noutopisteessä. Olethan ripeästi yhteydessä myös meihin meilitse info@metsaskogen.fi tai puhelimitse 050 361 9860 (ma-pe 9-17).

Metsä/Skogen ei ole vastuussa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamasta toimituksen myöhästymisestä tai myöhästymisestä aiheutuneesta välillisestä haitasta. Pidätämme myös oikeuden toimittaa tilaus useassa erillisessä paketissa tai toimituskerrassa.

Lisätietoja

Autamme sinua mielellämme kysymyksissä Metsä/Skogen-verkkokaupan tuotteista tai toimitusehdoista. Olethan yhteydessä Metsä/Skogen sähköpostitse info@metsaskogen.fi tai puhelimitse 050 361 9860 (korona-aikana ke-pe 9-17).

Palautusoikeus

Toivomme, että olet tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen ja se tuottaa sinulle iloa pitkään. Jos kuitenkin haluat palauttaa tuotteen, tarjoamme verkkokaupastamme tilatuille tuotteille 14 päivän palautusoikeuden, poislukien personoidut tuotteet ja kosmetiikka.

Olethan varovainen käsitellessäsi ja sovittaessasi tuotetta. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa: puhdas, ehjä, pesemätön ja käyttämätön. Palauta tuote pakattuna alkuperäiseen tuotepakkaukseen, hinta- ja riippulaput paikallaan. Emme ole velvollisia ottamaan vastaan asiakaspalautuksina ja korvaamaan tuotteita, jotka ovat vahingoittuneita tai käytettyjä. Tarkastamme tuotteet ennen maksun palautusta.

Jos toimittamamme tuotteet ovat vioittuneet tai olemme lähettäneet sinulle virheellisiä tavaroita tai väärän määrän tuotteita, otathan meihin välittömästi yhteyttä, viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa toimituksesta, sähköpostitse info(at)metsaskogen.fi tai puhelimitse 050 361 9860. Älä allekirjoita mitään pakkauksia, jotka ovat vahingoittuneet tai avattu, vaan reklamoi asiasta heti kuljetusyhtiölle.

Tuotteen palauttaminen

Mikäli haluat palauttaa tuotteen/tuotteita, ota yhteyttä info@metsaskogen.fi.

Palauttaminen on sinulle maksutonta. Ilmainen palautusoikeus koskee Suomen sisäisiä tilauksia. Jos haluat palauttaa Suomen ulkopuolelle tilattuja tuotteita, otathan yhteyttä info@metsaskogen.fi. Tyytyväisyytesi on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyydämme sinua tekemään vain harkittuja ostoksia, jotta tuotteiden edestakaisista lähetyksistä aiheutuva ympäristökuormaolisi mahdollisimman pieni.

Hyvitämme palauttamasi tuotteet maksutapasi mukaisesti mahdollisimman 1-5 arkipäivän kuluessa, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Jos palautat lahjakortilla ostamasi tilauksen, hyvitämme summan takaisin lahjakortille ja voit käyttää summan seuraavan tilauksen yhteydessä. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Jos palautat tilauksen, jonka yhteydessä olet käyttänyt alennuskoodia, koodi ei aktivoidu uudelleen.

Jos tilauksen yhteydessä on tullut kaupanpäällistuotteita, tulee myös ne palauttaa.

Palautustavat

Palautus Metsä/Skogenin myymälään, Mannerheimintie 2, Helsinki. Olemme avoinna ma–pe 11–19 ja la 11–18. Tarkistathan ajantasaiset aukiolotiedot verkkosivuiltamme.

Palautus postin toimipisteeseen. Vie paketti tiskille ja säilytä kuitti palautuksen käsittelyn loppuun asti.

Palautus Smartpost-automaattiin. Vie paketti automaatille ja noudata automaatin ohjeita. Käytä palauttaessasi samaa koodia jolla lunastit paketin.

Muista aina säilyttää kuitti palautuksesta, kunnes palautuslähetys on saapunut meille. Mikäli palautettu tuote katoaa matkalla, eikä kuittia ole, on vastuu lähettäjällä. Tällöin Metsä/Skogen ei ole vastuullinen korvaamaan kadonnutta palautuslähetystä. Kuitti todistaa, että olet luovuttanut lähetyksen kuljetettavaksi.

Vaihto-oikeus

Mikäli haluat uuden tuotteen (eri koon tms) tilaamasi tilalle, palauta tilaamasi tuote normaalisti. Tee uusi tilaus normaalisti verkkokaupassamme. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja se tulee palauttaa alkuperäispakkauksessaan. Hyvitämme palauttamasi tuotteen hinnan sinulle, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Uusi tilaus maksetaan normaalisti verkkokauppatilauksen yhteydessä.