Vaatteet

GLENHII linen robe

Saunapolulle kesäiltana, kylvyn jälkeiseen tunnelmointiin takkatulen äärellä talvi-iltana. Tai ihan vain oleskeluun rennosti oman kodin rauhassa – Metsä/Skogenin 100% pellavainen aamutakki on paikallaan aina, sillä se on sekä kaunis, että laadukas. Tähän saunatakkiin kerran kääriydyttäisi et haluasi riisua sitä enää koskaan.

Koko
Väri
  • Black melange
  • Black melange
  • Black melange
  • Black melange
  • Black melange
  • Black melange
Valitsemalla palautusoikeudettoman oston saat tuotteesta -10% alennuksen.

Materiaali / Sisältö

100% linen 160g, C/O linenEU, Production Lithuania

Valmistusmaa

Liettua/Viro

Toimitus ja palautus

Toivomme, että olet tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen ja se tuottaa sinulle iloa pitkään. Jos kuitenkin haluat palauttaa tuotteen, tarjoamme verkkokaupastamme tilatuille tuotteille 14 päivän palautusoikeuden, poislukien personoidut tuotteet ja kosmetiikka.

Jos toimittamamme tuotteet ovat vioittuneet tai olemme lähettäneet sinulle virheellisiä tavaroita tai väärän määrän tuotteita, otathan meihin välittömästi yhteyttä, viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa toimituksesta, sähköpostitse info(at)metsaskogen.fi tai puhelimitse 050 361 9860. Älä allekirjoita mitään pakkauksia, jotka ovat vahingoittuneet tai avattu, vaan reklamoi asiasta heti kuljetusyhtiölle.

Äänet pois
TERVETULOA

Flagship Store

Metsä/Skogen on yhtä moniaistinen kuin oikea metsä. Se on elämyksellinen ja ekologinen concept store, jonka kaikki tuotteet ja palvelut ammentavat pohjoisen metsän virkistävästä ja rauhoittavasta energiasta. Se on hitaan elämäntyylin kokonaisvaltainen lifestyle-konsepti.

Metsä/Skogenin laadukkaaseen lifestyle-tuotteiden valikoimaan kuuluu läpinäkyvästi tuotettuja ajattomia vaatteita, sisustus- ja tunnelmanluojatuotteita ja erilaisia asusteita. Jokainen Metsä/Skogen -tuote on suunniteltu rakkaudella, ja meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteet valmistetaan ihmisiä ja luontoa kunnioittaen. Pyrimme aina löytämään parhaat mahdolliset yhteistyökumppanit luomaan kanssamme Metsä/Skogenin maailmaa.

Katso sijaintiTutustu virtuaalisesti