Koti

HETKINEN Veggie candle MetsäSkogen

Metsä/Skogenin nimikkotuoksulla varustettu kynttilä. Vegaaninen vahakynttilä on valmistettu rypsi-ja soijavahasta. Kauniisti palava puinen sydän on suomalaista haapaa.

Koko

Tarkemmat tiedot

Koe loimuavan takkatulen tunnelmallisuus missä vain kotonasi haapasydämen liekin tanssiessa rauhoittavasti. Nauti muistoista ja luo uusia tämän liekin luodessa lämmintä kajoa. Kuusenhartsin, palavan puun ja valittujen eteeristen öljyjen tuoksut tyynnyttävät mieltä. Puinen sydän palaa kauniisti ja puhtaasti joka kerta, kun palamiskertojen välissä trimmaat hiiltyneen pään pois.

Materiaali / Sisältö

non -gmo rapeseed wax, non-gmo soy wax, spruce resin (Finland). woodwick: aspen(Finland)

Valmistusmaa

Finland

Toimitus ja palautus

Toivomme, että olet tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen ja se tuottaa sinulle iloa pitkään. Jos kuitenkin haluat palauttaa tuotteen, tarjoamme verkkokaupastamme tilatuille tuotteille 14 päivän palautusoikeuden, poislukien personoidut tuotteet ja kosmetiikka.

Jos toimittamamme tuotteet ovat vioittuneet tai olemme lähettäneet sinulle virheellisiä tavaroita tai väärän määrän tuotteita, otathan meihin välittömästi yhteyttä, viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa toimituksesta, sähköpostitse info(at)metsaskogen.fi tai puhelimitse 050 361 9860. Älä allekirjoita mitään pakkauksia, jotka ovat vahingoittuneet tai avattu, vaan reklamoi asiasta heti kuljetusyhtiölle.

Äänet pois
TERVETULOA

Flagship Store

Metsä/Skogen on yhtä moniaistinen kuin oikea metsä. Se on elämyksellinen ja ekologinen concept store, jonka kaikki tuotteet ja palvelut ammentavat pohjoisen metsän virkistävästä ja rauhoittavasta energiasta. Se on hitaan elämäntyylin kokonaisvaltainen lifestyle-konsepti.

Metsä/Skogenin laadukkaaseen lifestyle-tuotteiden valikoimaan kuuluu läpinäkyvästi tuotettuja ajattomia vaatteita, sisustus- ja tunnelmanluojatuotteita ja erilaisia asusteita. Jokainen Metsä/Skogen -tuote on suunniteltu rakkaudella, ja meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteet valmistetaan ihmisiä ja luontoa kunnioittaen. Pyrimme aina löytämään parhaat mahdolliset yhteistyökumppanit luomaan kanssamme Metsä/Skogenin maailmaa.

Katso sijaintiTutustu virtuaalisesti