Vaatteet

I'm With You Raglan Unisex College - Small print

Enemmän kuin koskaan, juuri nyt joutuessamme pitämään fyysistä etäisyyttä toisiimme on erityisen tärkeä vaalia yhdessä olemisen kokemusta. Ainutlaatuinen, tekstiilisuunnittelija Maija Louekarin käsialaa oleva #ImWithYou kuosi pyrkii kiinnittämään huomiota yksinäisyyden ehkäisemiseksi kriisin keskellä. Jokainen myyty I’m With You vaatekappale lahjoittaa 10% hinnasta HelsinkiMissiolle yksinäisyyden ehkäisemistyöhön. Pehmeä ja ajaton college on valmistettu vaatetuotannon ylijäämämateriaalista.

Koko
Väri
  • Grey
  • Grey

Tarkemmat tiedot

Toisiemme tukeminen on juuri nyt aivan erityisen tärkeää, mihin pohjaa myös #ImWithYou kampanjan sanoma. 10% jokaisen myydyn I’m With You vaatekappaleen hinnasta lahjoitetaan suoraan HelsinkiMission arvokkaaseen työhön yksinäisyyden ehkäisemiseksi. Maija Louekarin suunnittelema herkkä printti tekee mallistosta ainutlaatuisen ja muistuttaa myös, kuinka metsässä et ole koskaan yksin. Pure Waste toimii monella tapaa vastuullisemman vaatetuotannon suunnannäyttäjänä: kaikki vaatteissa käytetty kangas on valmistettu vaatetuotannon ylijäämäkappaleista. Tuotannosta jäävä leikkuujäte erotellaan Pure Wasten tehtaalla värin mukaan, ja tästä materiaalista valmistetaan uutta kangasta. Tämä mahdollistaa kankaan valmistuksen ilman värjäysprosessia ja ainoastaan kierrätettyä materiaalia hyödyntäen. Louekarin printti on painatettu paitoihin Hartolassa, Suomessa. Omorika college on moderni laatikkomainen kääntöcollege. Muistetaan, että yhdessä olemme vahvimmillamme.

Materiaali / Sisältö

70% recycled cotton 30% recycled polyester PURE WASTE

Valmistusmaa

India

Toimitus ja palautus

Toivomme, että olet tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen ja se tuottaa sinulle iloa pitkään. Jos kuitenkin haluat palauttaa tuotteen, tarjoamme verkkokaupastamme tilatuille tuotteille 14 päivän palautusoikeuden, poislukien personoidut tuotteet ja kosmetiikka.

Jos toimittamamme tuotteet ovat vioittuneet tai olemme lähettäneet sinulle virheellisiä tavaroita tai väärän määrän tuotteita, otathan meihin välittömästi yhteyttä, viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa toimituksesta, sähköpostitse info(at)metsaskogen.fi tai puhelimitse 050 361 9860. Älä allekirjoita mitään pakkauksia, jotka ovat vahingoittuneet tai avattu, vaan reklamoi asiasta heti kuljetusyhtiölle.

Äänet pois
TERVETULOA

Flagship Store

Metsä/Skogen on yhtä moniaistinen kuin oikea metsä. Se on elämyksellinen ja ekologinen concept store, jonka kaikki tuotteet ja palvelut ammentavat pohjoisen metsän virkistävästä ja rauhoittavasta energiasta. Se on hitaan elämäntyylin kokonaisvaltainen lifestyle-konsepti.

Metsä/Skogenin laadukkaaseen lifestyle-tuotteiden valikoimaan kuuluu läpinäkyvästi tuotettuja ajattomia vaatteita, sisustus- ja tunnelmanluojatuotteita ja erilaisia asusteita. Jokainen Metsä/Skogen -tuote on suunniteltu rakkaudella, ja meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteet valmistetaan ihmisiä ja luontoa kunnioittaen. Pyrimme aina löytämään parhaat mahdolliset yhteistyökumppanit luomaan kanssamme Metsä/Skogenin maailmaa.

Katso sijaintiTutustu virtuaalisesti