Vaatteet

I'm With You Raglan Unisex College - Small print

Toisinaan vaate on enemmän kuin pelkkä vaate. Vaatetuotannon ylijäämämateriaalista valmistettu Metsä collegessa tiivistyy Metsä/Skogenin ideologia: vastuullisempi, ekologisempi vaatetuotanto luontoa kunnioittaen. Metsässä saat olla oma itsesi, ja niin saat olla myös vetäessäsi päällesi tämän collegen.

Koko
Väri
  • Grey
  • Grey
Valitsemalla palautusoikeudettoman oston saat tuotteesta -10% alennuksen.

Tarkemmat tiedot

Tiesitkö, että yksi kilo puuvillaa vaatii kasvaakseen yli 11 000 litraa kasteluvettä? Ostopäätös on ääni valitsemallesi tulevaisuudelle. Pure Wasten vaatetuotannon ylijäämämateriaalista valmistettu t-paita säästää 2700 litraa vettä suhteessa täysin uudesta materiaalista valmistettuun paitaan. Pehmeä, ajaton collegepusero puhuttelee sekä valmistusfilosofiallaan, että printeillään jokaista metsän ystävää. Pure Wasten omat mallit valmistetaan Pure Wasten omalla Intian tehtaalla, jossa vaatetuotannon leikkuujätteestä valmistetaan kestävää kangasta, mikä ommellaan puseroiksi. Kankaita ei värjätä, vaan värivalikoima syntyy leikkuujätteen värimaailman pohjalta. Pure Wasten tehtaalla valvotaan ahkerasti inhimillisten työehtojen täyttymistä, ja työntekijät saavat työstään asianmukaista palkkaa. Lapsityövoimaa ei käytetä, ja työajat eivät ylitä suosituksia. Raglan Unisex College on malliltaan klassinen, ja kangas on miellyttävän paksua ja napakkaa.

Materiaali

70% recycled cotton 30% recycled polyester PURE WASTE

Valmistusmaa

India

Toimitus ja palautus

Toivomme, että olet tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen ja se tuottaa sinulle iloa pitkään. Jos kuitenkin haluat palauttaa tuotteen, tarjoamme verkkokaupastamme tilatuille tuotteille 14 päivän palautusoikeuden, poislukien personoidut tuotteet ja kosmetiikka.

Jos toimittamamme tuotteet ovat vioittuneet tai olemme lähettäneet sinulle virheellisiä tavaroita tai väärän määrän tuotteita, otathan meihin välittömästi yhteyttä, viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa toimituksesta, sähköpostitse info(at)metsaskogen.fi tai puhelimitse 050 361 9860. Älä allekirjoita mitään pakkauksia, jotka ovat vahingoittuneet tai avattu, vaan reklamoi asiasta heti kuljetusyhtiölle.

Valitessasi tekstiilituotteita ostaessasi "ei palautusta" - oston saat tuotteesta -10% alennuksen. Tämän avulla pyrimme vähentämään toimituksista seuraavaa kuormitusta ympäristölle. Harkitsethan siis ostopäätöstäsi tarkkaan.

Äänet pois
TERVETULOA

Flagship Store

Metsä/Skogen on yhtä moniaistinen kuin oikea metsä. Se on elämyksellinen ja ekologinen concept store, jonka kaikki tuotteet ja palvelut ammentavat pohjoisen metsän virkistävästä ja rauhoittavasta energiasta. Se on hitaan elämäntyylin kokonaisvaltainen lifestyle-konsepti.

Metsä/Skogenin laadukkaaseen lifestyle-tuotteiden valikoimaan kuuluu läpinäkyvästi tuotettuja ajattomia vaatteita, sisustus- ja tunnelmanluojatuotteita ja erilaisia asusteita. Jokainen Metsä/Skogen tuote on valmistettu rakkaudella Suomessa tai lähituotantona (EU).

Katso sijainti