Vaatteet

I'm With You Totebag

Enemmän kuin koskaan, juuri nyt joutuessamme pitämään fyysistä etäisyyttä toisiimme on erityisen tärkeä vaalia yhdessä olemisen kokemusta. Ainutlaatuinen, kuviosuunnittelija Maija Louekarin käsialaa oleva #ImWithYou kuosi pyrkii kiinnittämään huomiota yksinäisyyden ehkäisemiseksi kriisin keskellä. Jokainen myyty I’m With You vaatekappale lahjoittaa 10% tuotteen hinnasta HelsinkiMissiolle yksinäisyyden ehkäisemistyöhön. I’m With You kangaskassit on valmistettu Reilun kaupan orgaanisesta puuvillasta.

Väri
  • Beige
  • Beige
Valitsemalla palautusoikeudettoman oston saat tuotteesta -10% alennuksen.

Tarkemmat tiedot

Toisiemme tukeminen on juuri nyt aivan erityisen tärkeää, mihin pohjaa myös #ImWithYou kampanjan sanoma. 10% jokaisen myydyn I’m With You vaatekappaleen hinnasta lahjoitetaan suoraan HelsinkiMission arvokkaaseen työhön yksinäisyyden ehkäisemiseksi. Maija Louekarin suunnittelema herkkä printti tekee mallistosta ainutlaatuisen ja muistuttaa myös, kuinka metsässä et ole koskaan yksin. I’m With You kangaskassit ovat miellyttävän jämäkkää, 100 % orgaanista Reilun kaupan puuvillaa. Kangaskassit valmistaa Neutral, jolle vastuullisuus on toiminnan punainen lanka aina puuvillapellolta valmiiseen tuotteeseen. Neutralin kattava sertifikaatiovalikoima todentaa, että tuotteet valmistetaan tiukkojen kansainvälisten vaatimusten mukaan, jotka ottavat huomioon niin sosiaalisen, eettisen kuin ekologisenkin vastuunkannon. Kasseissa käytetty materiaali on muun muassa Ökö-tex standardoitua sekä EU:n Ecolabelin sertifioimaa. Kangaskassilla on leveyttä 38 cm ja korkeutta 42 cm. Kantohihnoilla on mittaa 66 cm.

Materiaali / Sisältö

100% organic cotton

Valmistusmaa

India

Toimitus ja palautus

Toivomme, että olet tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen ja se tuottaa sinulle iloa pitkään. Jos kuitenkin haluat palauttaa tuotteen, tarjoamme verkkokaupastamme tilatuille tuotteille 14 päivän palautusoikeuden, poislukien personoidut tuotteet ja kosmetiikka.

Jos toimittamamme tuotteet ovat vioittuneet tai olemme lähettäneet sinulle virheellisiä tavaroita tai väärän määrän tuotteita, otathan meihin välittömästi yhteyttä, viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa toimituksesta, sähköpostitse info(at)metsaskogen.fi tai puhelimitse 050 361 9860. Älä allekirjoita mitään pakkauksia, jotka ovat vahingoittuneet tai avattu, vaan reklamoi asiasta heti kuljetusyhtiölle.

Valitessasi tekstiilituotteita ostaessasi 'ei palautusta' - oston saat tuotteesta -10% alennuksen. Tämän avulla pyrimme vähentämään toimituksista seuraavaa kuormitusta ympäristölle. Harkitsethan siis ostopäätöstäsi tarkkaan.

Äänet pois
TERVETULOA

Flagship Store

Metsä/Skogen on yhtä moniaistinen kuin oikea metsä. Se on elämyksellinen ja ekologinen concept store, jonka kaikki tuotteet ja palvelut ammentavat pohjoisen metsän virkistävästä ja rauhoittavasta energiasta. Se on hitaan elämäntyylin kokonaisvaltainen lifestyle-konsepti.

Metsä/Skogenin laadukkaaseen lifestyle-tuotteiden valikoimaan kuuluu läpinäkyvästi tuotettuja ajattomia vaatteita, sisustus- ja tunnelmanluojatuotteita ja erilaisia asusteita. Jokainen Metsä/Skogen tuote on valmistettu rakkaudella Suomessa tai lähituotantona (EU).

Katso sijaintiTutustu virtuaalisesti