02

Vaatteet

Vastuullisia, kestäviä valintoja sekä ajattomia malleja. Metsän siimeksessä voit olla täysin oma itsesi, ja tuota samaa tunnetta tavoittelemme Metsä/Skogen mallistoja luodessamme. Täältä löydät puunhalaajan colleget ja muut ikoniset tuotteemme.

Näytä kaikki tuotteet

Loungewear

Julista metsän sanomaa vastuullisten college-tuotteidemme avulla. Collegetuotteissa käytämme Pure Wasten kierrätysmateriaaleja ja Portugalissa valmistettua orgaanista puuvillaa. Pyrimme pääasiassa käyttämään tekstiilejä, jotka on valmistettu yhdestä kuidusta tai kierrätetystä materiaalista. Tavoitteenamme on minimoida jätteen syntymisen jo tuotteen tuotantovaiheessa ja ottamaan kierrätettävyyden huomioon jo suunnittelupöydällä.

Farkut

Farkut kuuluvat vaatekaapin kulmakiviin ja toimivat niin kotona, puutarhassa kuin metsäretkelläkin. Farkkuvalikoimaamme kuuluu MUD Jeansin mallien lisäksi oma, yhteistyössä suomalaisen Masin kanssa tehty oma Metsä/Skogen-farkkumalli. Kaikkien valikoimamme farkkujen materiaali on sekoitus kierrätettyä denim-kuitua ja BCI/GOTS-sertifioitua orgaanista puuvillaa.

Pellava

Luonnonkuidut hellivät ihoasi, viilentävät helteellä ja lämmittävät kylmällä ilmalla. Monet vannovat pellavan nimeen arkeen ja juhlaan, kotiasuna ja arkivaatteena. Pellava pehmenee ja mukautuu käytössä käyttäjänsä kehon mukaan, ja kuluu kauniisti. Pellavame tulee Liettuasta ja vaatteet valmistetaan Virossa.

Uudet tuotteet

Vaatteet

I'm With You Raglan Unisex College

€ 79.00 EUR

I'm With You Totebag

€ 19.00 EUR

I’m With You Kids Sweater

€ 59.00 EUR