Villiruokakonsepti

Metsä/Skogenin villiruokakonseptin herkulliset tuotteet ammentavat suomalaisen metsän puhtaista raaka-aineista. Terveysvaikutteisen villiruuan ystäville, perheelle, kotikeittiöön tai metsäretkelle.

Metsä/Skogenin villiruokatuotesarjan raaka-aineet tulevat suomalaisestametsästä, kestävästi tuotettuna. Villiruokatuotekonseptimme vakuuttaa kokeneemmankin kulinaristin. Metsä/Skogen-tuote on tehty rakkaudella, ja meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteet valmistetaan yhdessä pientuottajien kanssa; aina ihmisiä sekä luontoa kunnioittaen.

Ilahduta henkilöstöä ja asiakkaita kotimaisilla metsän makuisilla elämyksillä!

Kodin tuotteet

Vastuullisesti tuotettujen kodintuotteiden materiaalina on käytetty kotimaista puuta ja ekologista pellavaa. Puu on yksi suomalaisen metsän aarteista- Se vaikuttaa myönteisesti ihmisten tunteisiin ja on uusiutuva sekä kestävä materiaali.

Puuta pidetään myös terveyttä edistävänä ja elvyttävänä materiaalina. Sen pinta tuoksuu hyvälle sekä tuntuu lämpimältä ja luonnolliselta. Metsä/Skogenin kodin tuotteet ovat rakkaudella suunniteltu ja kotimaisten artesaanien toteuttamia.

Retkeily

Metsässä kulkeminen kohentaa sekä fysiikkaa että edistää jaksamista. Stressi katoaa puiden sekaan, mieli rauhoittuu hiljaisemmassa äänimaisemassa ja koko ihminen rentoutuu. Verenpaine ja pulssi tasoittuvat ja stressihormonin eritys vähenee.

Kannusta sinulle tärkeitä ihmisiä metsäretkelle nauttimaan luonnon rauhasta ja kauneudesta. Metsä/Skogenin retkituotteilla ja -palveluilla tuet henkilöstön ja asiakkaiden hyvinvointia sekä samalla tuet ikimetsien suojelua.

Luonnonkosmetiikka

Ikimetsä-tuotesarja on saanut inspiraationsa suomalaisen metsän puhtaista raaka-aineista ja voimaannuttavasta vaikutuksesta. Tuotteet edistävät kehon ja mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia luontoyhteyden kautta.

SEES Companyn ja Metsä/Skogenin yhteistyö on luonteva liitto, sillä molemmat yrityksen jakavat vastuullisen arvopohjan ja kunnioituksen suomalaisiin ikimetsiin. Tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaista työtä ja designia kunnioittaen.

Voisiko sinun yrityksesi tuoksua Ikimetsälle?

Hyvinvointituotteet luonnonkivestä

Metsä/Skogen x Hukka Design hyvinvointituotteet on valmistettu 2,8 miljardia vuotta vanhasta kotimaisesta luonnonkivestä yli 30 vuoden ammattitaidolla Pohjois-Karjalassa Tuupovaarassa.

Kiviä ja erilaisia kuumakivihoitoja on käytetty kehon huoltamiseen eri kulttuureissa jo vuosituhansien ajan. Kiven kosketus rauhoittaa lihaksia, vartaloa ja mieltä erityisen tehokkaasti. Luonnonkivestä valmistetut tuotteet sopivat täydellisesti lahjaksi Ikimetsä-tuotesarjan kanssa.

Kysy lisää!

Olen kiinnostunut